Skip til indhold

Fri fragt

1-3 dages levering 📦

100% tilfredshedsgaranti | 1-3 dages levering

Support 24/7 / Instagram

Om os

Hvem er vi?
Mit navn er Anton Dinesen, og jeg ejer og driver til dagligt Glassiba. Som iværksætter, manager og tidligere student går jeg utroligt meget op i min mentale sundhed, personlige udvikling, produktivitet og fysiske helbred. Mange ting spiller ind i at opnå disse mål, men med så meget skærmtid som jeg udsætter mig selv for stillede jeg mig selv spørgsmålet for mange år siden: Hvordan forbedrer jeg min livskvalitet maksimalt? Svaret blev: blue light briller. Og da denne digitale tidsalder vi lever i, tvinger millioner af mennesker til et liv foran skærmen, ændrede min vision sig til at ville hjælpe andre end mig selv. Nemlig alle os. Derfra opstod Glassiba. Jeg håber inderligt, at jeg må få lov til at hjælpe dig. 
Hvordan startede det? 
Idéen til Glassiba startede i virkeligheden for mange år siden, med at jeg købte et par blue light briller. Jeg elskede produktet i så høj grad at jeg anbefalede det til alle og enhver. Efter flere års undren over hvorfor blue light briller ikke er en husholdt ting blandt danskerne, valgte jeg at starte Glassiba, med den klare vision om at brede produktet ud til masserne for at forbedre livskvaliteten hos så mange danskere som muligt og samtidigt gøre produktet tilgængeligt for alle ved at tilbyde et prisleje hvor alle kan være med, uden at gå på kompromis på kvaliteten. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Ikke tilfreds? Så får du dine penge igen.

SUPPORT

Vi sidder klar til at hjælpe alle dage 24 timer i døgnet / Hvis du skriver over instagram. På mail vender vi tilbage når vi ser den ❤️

FRI FRAGT

Vi leverer gratis indenfor 1-3

dage